što radimo?

DJELATNOSTI

webovi

Radimo webove koji su jednostavni i pregledni, bez nabacivanja nepotrebnih efekata, jer nitko ne želi gledati kako vam sve poskakuje po ekranu. Ukratko, pobrinemo se da ono što je vama bitno najviše dođe do izražaja bez obzira o kakvoj vrsti weba se radi.

prilagodba

Svaki web koji radimo prilagodimo tako da zadrži iste funkcionalnosti na svim uređajima od računala, preko mobitela i tableta, pa sve do pegle i hladnjaka.

optimizacija

Kad već radimo webove onda se pobrinemo da ih i uštimamo i odradimo kompletnu optimizaciju: prilagodbu za tražilice, brzinu učitavanja i pregleda, uređivanje fotografija i svašta još nešto. Uglavnom, pobrinemo se da vas takve stvari ne brinu.

društvene mreže

Ako niste na društvenim mrežama kao da vas nema na internetu. Opet tu ulijećemo mi i za vas izrađujemo, upravljamo i održavamo profile/stranice na društvenim mrežama.

internet marketing

Ponekada je jednostavno potrebno učiniti korak više i početi se oglašavati, no kada, koliko, gdje, kome? Iskreno, sa nama, i to prestaje biti tvoja briga. Mi ćemo napraviti marketinške kampanje prema tvojim željama sa maksimalnim učinkom.

grafički dizajn

Kao šlag na tortu, radimo i grafički dizajn. Kako zgodno! Trebaš dizajn logotipa – može!; dizajn letka, plakata ili kataloga – može!; dizajn billboarda -može! Što kažeš, treba ti priprema za tisak? Može i to!

premium hosting

Svim našim klijentima, nudimo i web prostor na našim EU serverima putem koji jamčimo super brzu i stabilnu isporuku sadržaja.

poslovni mailovi

Postavljamo i administriramo mail adrese sa domenom vaše tvrtke (npr. info@vašatvrtka.hr) jer adresa. Ukoliko se zbog dostupnosti i lakoće korištenja ne želite odreći gmaila, ništa lakše od toga. Za vas postavljamo e-mail adrese sa domenom vaše tvrtke putem gmaila korištenjem Google Workspace alata.

branding

Vrlo čest problem kod otvaranja tvrtke ili obrta je osmišljavanje imena. Što odabrati, a da ne zvuči poput naprimjer “vaša tvrtka projektiranje i dizajn d.o.o.”? Tu smo da osmislimo atraktivno ime koje će lagano “ući u uho” vašim potencijalnim klijentima, a k tomu biti u skladu sa svim zakonskim normama RH.

digitalna pristupačnost

Specijalizirali smo se za izradu web stranica u skladu sa svim standardima digitalne pristupačnosti. Poseban naglasak stavljamo na razvoj i dizajn web stranica koji i bez korištenja dodatnih alata ima veliki broj elemanata digitalne pristupačnosti. Uz sam dizajn, koristimo i alate koji omogućuju da sadržaj bude pristupačan osobama bez obzira na vizualne, slušne, motoričke ili kognitivne poteškoće (privremene ili trajne).

javi nam se

POPUNI OBRAZAC

Ukoliko ste nakon svega viđenog odlučili da smo mi baš savršeni za nešto što vam treba napraviti, popunite kontakt obrazac i mi ćemo ubrzo poslati odgovor. Možete nas i odmah nazvati ako kliknete na gumb niže.

+385 99 547 53 13

ZAPRATI NAS

Ako vam se baš ne da popunjavati kontakt obrazac, možete nam se javiti i putem društvenih mreža, a usput nas možete i zapratiti da vidite što se novoga događa kod nas ili što ćemo zanimljivo možda izbaciti.

Obavezan unos
Obavezan unos
Obavezan unos

*Unosi u obrascima zaštićeni su reCAPTCHA zaštitom koju osigurava Google | Pravila o privatnosti | Uvjeti pružanja usluge