Pravila privatnosti

Zadnje ažuriranje: 4. kolovoza 2023.
Datum stupanja na snagu: 4. kolovoza 2023.

Ova Pravila o privatnosti opisuju politiku obrta GRAPE, obrt za informatičke usluge, vl. Dalibor Branilovićo prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu ( https://grape.hr ). (“Usluga”). Pristupom ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ukoliko ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate niti koristite uslugu.

Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez ikakve prethodne obavijesti i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti Usluge. Revidirana Pravila stupaju na snagu 180 dana od kada se revidirana Pravila Usliuge objave, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljati će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga vam preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE

Podatke koje prikupljamo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

  • Administracija

Ako želimo koristiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, pitati ćemo vas za privolu i koristiti ćemo vaše podatke tek nakon što primimo vaš pristanak i tada, samo u svrhu(e) za koju dajemo privolu osim ako zakonske odredbe od nas ne zahtijevaju da učinimo drugačije.

KAKO DIJELIMO VAŠE PODATKE

Nećemo prenijeti vaše osobne podatke nijednoj trećoj strani bez traženja vašeg pristanka, osim u iznimnim okolnostima kao što je opisano u nastavku:

  • Analitika

Ovakve treće strane zahtijevaju da koriste osobne podatke koje im prenosimo samo u svrhu za koju su preneseni, te ih ne zadržavaju dulje nego što je potrebno za ispunjenje navedene svrhe.

Također možemo otkriti vaše osobne podatke za sljedeće: (1) u skladu s primjenjivim zakonom, propisom, sudskim nalogom ili drugim pravnim postupkom; (2) za provedbu vaših ugovora s nama, uključujući ovu Politiku privatnosti; ili (3) za odgovor na tvrdnje da vaša upotreba Usluge krši prava trećih strana. Ako se Usluga ili naša tvrtka spoji ili stekne s drugom tvrtkom, vaši podaci biti će jedna od imovine koja se prenosi na novog vlasnika.

VAŠA PRAVA

Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo na pristup i ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničiti ili usprotiviti se aktivnoj obradi vaših podataka, zatražiti od nas da podijelimo (prenesemo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povlačenje bilo kakvog pristanka koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe zakonskom tijelu i ostala druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam se javiti na info[at]grape.hr. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.

Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete privolu za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

KOLAČIĆI ITD.

Da biste saznali više o tome kako ih koristimo i vašim izborima u vezi s tim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku kolačića.

SIGURNOST

Sigurnost vaših podataka važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete i vi to činite na vlastitu odgovornost.

POVEZNICE TREĆIH STRANA I KORIŠTENJE VAŠIH PODATAKA

Naša Usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ova Pravila o privatnosti ne bave se politikom privatnosti i drugim praksama bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojim web mjestom ili uslugom koja može biti dostupna putem poveznice na Usluzi. Toplo vam preporučujemo da pregledate politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

ŽALBA / SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU PODATAKA

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su dostupni kod nas, možete se obratiti e-poštom našem službeniku za žalbe u GRAPE-u na e-mail: info[at]grape.hr. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.