tko smo mi?

Dalibor Branilović
Dalibor BranilovićVlasnik

Pozdrav, i dobrodošli na grape.hr!

Hvala ti što pregledavaš naš web i što te zanima ono što radimo, ali ponajviše, kako radimo. Upravo taj dio “kako radimo” je nama u Grape-u najbitniji. Od samoga početka primarni fokus je na kvaliteti, a ne na kvantiteti. Cilj je biti u skladu sa IT standardima, istovremeno zadržavajući vizualnu atraktivnost, jednostavnost i pristupačnost prilikom korištenja.

Trenutno smo mali, ali po znanju, stručnosti i načinu suradnje sa klijentima, prilično veliki. Iznimno sam sretan što je upravo ova rečenica izrečena od strane jednog od naših klijenata čiji je ukupni broj, polako ali sigurno, u konstantnom porastu. Želim istaknuti kako je upravo naš način rada ono po čemu postajemo prepoznatljivi. To znači kako ne radimo po klasičnom principu gomilanja posla koji je u Hrvatskoj itekako prisutan. Volimo se 100% posvetiti našim klijentima. Ukoliko imamo projekte u tijeku, ne prihvaćamo nove sve dok iste ne završimo. Takav način rada pokazao se iznimno uspješnim jer time zadržavamo zadovoljstvo naših sadašnjih, kao i budućih, klijenata.

Daljnjim razvojem i povećanjem kapaciteta planiramo zadržati ovakav način rada i time postaviti novi standard koji će biti nešto po čemu će Grape biti prepoznat, ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu.

javi nam se

POPUNI OBRAZAC

Ukoliko ste nakon svega viđenog odlučili da smo mi baš savršeni za nešto što vam treba napraviti, popunite kontakt obrazac i mi ćemo ubrzo poslati odgovor. Možete nas i odmah nazvati ako kliknete na gumb niže.

+385 99 547 53 13

ZAPRATI NAS

Ako vam se baš ne da popunjavati kontakt obrazac, možete nam se javiti i putem društvenih mreža, a usput nas možete i zapratiti da vidite što se novoga događa kod nas ili što ćemo zanimljivo možda izbaciti.

Obavezan unos
Obavezan unos
Obavezan unos

*Unosi u obrascima zaštićeni su reCAPTCHA zaštitom koju osigurava Google | Pravila o privatnosti | Uvjeti pružanja usluge